In una boule, amalgamare bene il burro a temperatura ambiente, lo zucchero, la ricotta, il latte, i tuorli, l'olio di semi, il pizzico di sale, la farina, la vanillina e il lievito setacciato, continuando ad impastare.
Infine, unirvi gli albumi montati a neve ferma e poi la granella di pistacchio.
Versare il composto in una forma per ciambelle, unta e infarinata e versarvi il composto.
Versare il composto in una forma per ciambelle, unta e infarinata e versarvi il composto.
Cuocere in forno ventilato già caldo a 180° per circa 40 minuti.
ENGLISH VERSION
Donut with ricotta and pistachios
Ingredients:
200 grams of Farina di Farro Monococco Biologica Molino Ronci
100 grams corn starch
250 grams of caster sugar
230 ml of organic milk
250 grams organic ricotta
50 grams of organic butter from cream centrifuged
a tea spoon of Olio di Semi di Zucca Crudolio Joe & Co
3 organic eggs
chopped pistachios taste
vanilla
1 packet yeast
1 pinch of salt
Processing:
In a bowl, mix the butter at room temperature, sugar, ricotta, milk, egg yolks, a pinch of salt, flour, vanilla and baking powder sifted, continuing to knead.
Finally, add the egg whites until stiff and then the chopped pistachios.
Pour the mixture into a shape for bagels, greased and dusted with flour and pour in the mixture.
Bake in a convection oven preheated to 180 degrees for about 40 minutes.
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